Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφές προϊόντων

Το AmorVisual.gr προσφέρει πλήρη επιστροφή.

Αλλαγές προϊόντων μπορούν να γίνουν αποδεκτές μέσα σε διάστημα 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι ακόλουθοι κανόνες πρέπει να ισχύουν για το προϊόν(ντα) που επιθυμείτε να επιστρέψετε:

 1. Επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για να παραθέσετε του λόγους επιθυμίας επιστροφής. Εμείς θα σας παρέχουμε τις απαραίτητες πληροφορίες για την επιστροφή.
 2. Να ληφθεί υπόψη ότι, η κατάσταση των προϊόντων ελέγχεται λεπτομερώς πριν την αποστολή τους και στη συνέχεια τοποθετούνται εντός σκληρόδετης συσκευασίας, κατασκευασμένης ειδικά για αποστολή γυαλιών, για extra προστασία και αποφυγή ζημιάς κατά τη μεταφορά τους. Όλα τα προϊόντα που δηλώνονται λανθασμένα ή ελλατωματικά ελέγχονται κατά την παραλαβή τους από εμάς, και το αίτημα επιστροφής εγκρίνεται ή απορρίπτεται αναλόγως.
 3. Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί αχρησιμοποίητο με την αρχική συσκευασία, με τις ετικέτες, παραστατικά γνησιότητας που επισυνάπτονται από τον κατασκευαστή, καθώς και την νόμιμη απόδειξη πληρωμής (όχι φωτοαντίγραφο).
 4. Αν έχετε αγοράσει φακούς επαφής τα κουτιά θα πρέπει να είναι κλειστά και στην αρχική τους κατάσταση.
 5. Παρακαλούμε για την δική σας προστασία, όπως η επιστροφή προϊόντος πραγματοποιηθεί μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών που σας παραδόθηκε και κρατήσετε το αποδεικτικό αποστολής.Τα έξοδα επιστροφής με εταιρία ταχυμεταφορών επιλογής σας, επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς.Δεν δεχόμαστε την ευθύνη για προϊόν(ντα) που έχουν υποστεί ζημιά κατά την μεταφορά τους. Παρακαλούμε να εξασφαλίσετε την καλύτερη συσκευασία.
 6. Τυχόν χρωματικές διαφορές ανάμεσα στο προϊόν και την φωτογραφία δεν αποτελούν ελάττωμα και μπορούν να οφείλονται στις συνθήκες φωτισμού κατά την φωτογράφιση ή την χρωματική απόδοση της οθόνης σας.

Ειδικές επιστροφές για φακούς επαφής

Σε περίπτωση που λάβετε ελαττωματικούς φακούς επαφής σας παρακαλούμε να μην τους πετάτε. Πολύ κατασκευαστές απαιτούν του αρχικούς ελαττωματικούς φακούς επαφής για ανάλυση.

Ανταλλαγές προϊόντων

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας, σας παρέχουμε ευχαρίστως το δικαίωμα της ανταλλαγής του προϊόντος εντός 7 εργασίμων ημερών ξεκινώντας από την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας.

Στο AmorVisual.gr ανταλλάσσουμε όλα τα προϊόντα, υπό την προϋπόθεση να είναι σε αχρησιμοποίητη κατάσταση και στην αρχική τους συσκευασία συνοδευόμενα με τις ετικέτες, παραστατικά γνησιότητας και την νόμιμη απόδειξη πληρωμής (όχι φωτοαντίγραφο).

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι ακόλουθοι κανόνες πρέπει να ισχύουν για το προϊόν(ντα) που θα θέλατε να ανταλλάξετε:

 1. Μην επιστέψετε το προϊόν σας(ντα) χωρίς πρώτα να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Εμείς θα σας παρέχουμε τις απαραίτητες πληροφορίες για την ανταλλαγή.
 2. Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί αχρησιμοποίητο με όλη την αρχική συσκευασία ακόμα και με όλες τις ετικέτες και σφραγίδες γνησιότητας που επισυνάπτονται από τον κατασκευαστή.
 3. Αν έχετε αγοράσει φακούς επαφής τα κουτιά θα πρέπει να είναι κλειστά και στην αρχική τους κατάσταση.
 4. Όλα τα προϊόντα ελέγχονται με πολύ μεγάλη λεπτομέρεια κατά την άφιξη τους και δεν θα εγκρίνεται ανταλλαγή εάν το προϊόν(ντα) δεν είναι στην αρχική του κατάσταση όπως σας το στείλαμε.
 5. Παρακαλούμε για την δική σας προστασία, όπως η επιστροφή προϊόντος πραγματοποιηθεί μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών που σας παραδόθηκε και κρατήσετε το αποδεικτικό αποστολής. Δεν δεχόμαστε την ευθύνη για προϊόν(ντα) που έχουν υποστεί ζημιά κατά την την μεταφορά τους από την ταχυμεταφορική εταιρία. Παρακαλούμε να εξασφαλίσετε την καλύτερη συσκευασία και ποιο σίγουρη μέθοδο αποστολής.
 6. Δεν επιβαρύνεστε με τα έξοδα για την ανταλλαγή του προϊόντος(ντων) εάν χρησιμοποιήσετε την ταχυμεταφορική εταιρία που θα σας υποδείξουμε.
 7. Σημειώστε ότι για λόγους αποφύγεις καταχρήσεων αλλά και για διευκόλυνση των διαδικασιών δεν μπορείτε να προβείτε σε ανταλλαγή προϊόντος για δεύτερη φορά για την ίδια παραγγελία.

Ειδικές ανταλλαγές για φακούς επαφής

Σε περίπτωση που λάβετε ελαττωματικούς φακούς επαφής σας παρακαλούμε να μην τους πετάτε. Πολύ κατασκευαστές απαιτούν του αρχικούς ελαττωματικούς φακούς επαφής για ανάλυση. Εάν ο κατασκευαστής του φακού συμφωνεί ότι οι φακοί είναι πράγματι ελαττωματικοί τότε η αντικατάσταση θα γίνει χωρίς επιπλέον κόστος.

Σημειώστε ότι οι ελαττωματικού φακοί επαφής μπορούν να ανταλλαγούν μόνον για την ίδια ακριβός μάρκα και τύπο φακών επαφής και για την ίδια συνταγή.