Διαδικασία επιστροφής χρημάτων & αντικατάστασης προϊόντων

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν, εφόσον το αρχικό προϊόν βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε και με όλα τα πιστοποιητικά γνησιότητας που το συνόδευαν. Τα έξοδα επιστροφής βαραίνουν αυτόν που κάνει την επιστροφή και για την επιστροφή αλλά και για την παραλαβή του νέου προϊόντος !

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ- ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ:

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας μόνο πριν την αποστολή του προϊόντος μέσω email ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 2591024886.

Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο έγινε η πληρωμή. Σε περίπτωση αγοράς με αντικαταβολή απαιτείται να μας ενημερώσετε με ένα τραπεζικό λογαριασμό σας (ονοματεπώνυμο δικαιούχου, τράπεζα, ΙΒΑΝ λογαριασμού), ώστε να γίνει εκ μέρους μας η κατάθεση του ποσού. Δικαίωμα επιστροφής χρημάτων υπάρχει στους άμεσα διαθέσιμους κωδικούς της σελίδας.

Σε κάθε περίπτωση για αίτημα επιστροφής χρημάτων ή αντικατάσταση προϊόντος θα πρέπει να έχει προηγηθεί επικοινωνία με το ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω email ή τηλεφωνικά στο 2591024886.