Εγγύηση Προϊόντων

Το AmorVisual.gr σας παρέχει 6μηνη εγγύηση προϊόντων.

Το AmorVisual.gr ξεχωρίζει από την εξαιρετική ποιότητα που παρέχετε από τα καλύτερα εμπορικά σήματα στον κόσμο. Για το λόγο αυτό σας παρέχουμε 6μηνη εγγύηση για οποιοδήποτε προϊόν αγοράσετε από AmorVisual.gr ενάντια στις ατέλειες όλων των κατασκευαστών χωρίς καμία εξαίρεση.

Η ικανοποίηση των πελατών στο AmorVisual.gr είναι πρώτη μας προτεραιότητα για την εξυπηρέτηση μετά την πώληση και δεσμευόμαστε γι’αυτό. Συνήθως είμαστε σε θέση να επιλύσουμε αποτελεσματικά και πολύ γρήγορα όλα τα προβλήματα που αφορούν ελαττώματα των κατασκευαστών προσφέροντας αντικατάσταση ή ανταλλακτικά δωρεάν.

Σημειώστε ότι η ζημιά σε σκελετούς ή φακούς που προκαλείτε από την γενική φθορά χρήσης μέρα με τη μέρα από ή και από γρατσουνιές δεν καλύπτονται από την παρούσα εγγύηση.

Ελαττώματα κατασκευαστών σημαίνει ατέλειες ή ελαττώματα που προκύπτουν από την παραγωγική διαδικασία και τη μη συμμόρφωση με τα πρότυπα του κατασκευαστή που καθορίζονται για το συγκεκριμένο προϊόν.

Στον σκελετό τον γυαλιών αυτό συνήθως αναφέρετε σε ελαττωματικούς μεντεσέδες, σαρνιέρες, σημεία συγκόλλησης, αποχρωματισμό κλπ.

Σημειώστε ότι στα ελαττώματα του κατασκευαστεί δεν περιλαμβάνονται σχεδιαστικά ελαττώματα που οφείλονται στον σχεδιασμό του προϊόντος και όχι από την παραγωγική διαδικασία. Στα ελαττώματα του κατασκευαστή δεν περιλαμβάνονται βλάβη ή ζημία που προκύπτει από κακή χρήση του προϊόντος ή από ατύχημα.

Για τους φακούς επαφής η εγγύηση είναι 90 ημερών μόνο και αφορά συσκευασία με 3 ζεύγη.

Εγγύηση για ελαττωματικούς φακούς επαφής

Στην κατηγορία των φακών επαφής που είναι ένα είδος μαζικής παραγωγής αν και υπάρχουν ισχυρή έλεγχοι ποιότητας μπορεί να εμφανιστούν και ελαττωματικοί φακοί επαφής. Για το λόγο αυτό οι φακοί επαφής σας παραδίδονται με εγγύηση 90 ημερών. Η εμφάνιση ενός ελαττώματος είναι περίπου 6 φακοί επαφής στους 3.000. Δηλαδή 2 φακοί στους 1.000. Έτσι πιθανότατα δεν θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε εάν αυτό συμβεί.

Εάν έχετε ένα ελαττωματικό κουτί με φακούς επαφής θα έχει συμβεί ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω:

  1. Οι φακοί θα είναι πολύ δυσάρεστοι και δεν θα κάθονται σωστά στα μάτια σας ενώ οι προηγούμενοι φακοί του ίδιο τύπου ήταν άνετοι.
  2. Η όραση είναι θολή ενώ οι προηγούμενοι φακοί της ίδια συνταγής σας έδιναν καθαρή όραση.
  3. Οι φακοί επαφής της συσκευασίας σκίζονται εύκολα ή είναι “σπασμένοι”.

Τι κάνετε όταν οι φακοί επαφής είναι ελαττωματικοί

  1. Μας γνωστοποιείτε το πρόβλημα που έχετε με τους φακούς επαφής.
  2. Κρατήστε όλους του ελαττωματικούς φακούς επαφής και τα υλικά συσκευασίας τους. Θα πρέπει να τα στείλετε πίσω σε εμάς για να τα ανταλλάξουμε με καινούργιους φακούς επαφής πάντα στην ίδια μάρκα και με την ίδια συνταγή. Οι κατασκευαστές δεν δέχονται την εγγύηση εάν δεν τους επιστραφούν οι ελαττωματικοί φακοί επαφής.
  3. Εάν αισθάνεστε δυσφορία ή θολή όραση υπάρχει μία πιθανότητα το πρόβλημα να προέρχεται από τα μάτια σας. Σε αυτή την περίπτωση θα σας συνιστούσαμε να εμπιστευτείτε τον οπτομέτρη σας